Tovább a tartalomhoz

I .lépés: JELENTKEZÉS

Küldd el önéletrajzodat az allas@opera.hu címre a tárgyban feltüntetve, melyik állásra jelentkezel. Mellékeld végzettségedről szóló nyilatkozatodat. Az önéletrajzod elküldésével hozzájárulásodat adod, hogy személyes adataidat a pályázatoddal kapcsolatban kezeljük.

II.. lépés: AUTOMATIKUS VÁLASZ-EMAIL

Önéletrajzod beérkezése után válasz e-mailt küldünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről. A válasz e-mailben arról is tájékoztatunk, hogy önéletrajzod beérkezését követően 2 héten belül felvesszük Veled a kapcsolatot, ha az önéletrajz alapján szeretnénk Veled találkozni. Amennyiben 4 héten belül nem keresünk, abban az esetben ez alkalommal nem kerülsz kiválasztásra.

III. lépés: SZEMÉLYES / ONLINE BESZÉLGETÉS (1. KÖR) (MŰVÉSZI MUNKAKÖRÖK ESETÉN PRÓBAÉNEKLÉS, PRÓBAJÁTÉK, PRÓBATÁNC), CSOPORTOS TÁJÉKOZTATÓ

Művészeti és színházi munka, általános szellemi munka és betanított munkakör esetén, ha önéletrajzod alapján szeretnénk találkozni Veled, akkor személyes / online találkozóra hívunk. Ezen a beszélgetésen a HR osztály munkatársa és leendő vezetőd (vagy az általa delegált személy) lesz jelen.
Ha művészi pozícióra jelentkeztél, próbaéneklésre, próbajátékra vagy próbatáncra hívunk. Itt egy bíráló bizottság előtt mutathatod be szakmai tehetségedet.
Takarító munkakör esetén csoportos tájékoztatóra számíthatsz Veled egyeztetett időpontban.

IV. lépés: SZAKMAI FORDULÓK (2. KÖR) (Művészeti és színházi munka, általános szellemi munka és betanított munkakörök esetén)

Ha az első beszélgetés alkalmával mindketten úgy gondoljuk, hogy a kiválasztási folyamatot közösen folytatjuk, ismételt kapcsolatfelvételre számíthatsz.
Általános szellemi munkáink esetén gyakran szakmai feladatsor megoldása jelenti a második fordulót.
Művészeti és színházi munkáink kapcsán lehetőséged van bepillantást nyerni leendő munkatársaid munkájába: néhány órát eltölthetsz velük munkájuk közben.
Bizonyos általános szellemi munkaköröknél harmadik találkozásra is számíthatsz, itt már a terület felsővezetőjével fogsz találkozni.

V. lépés: ÍRÁSBELI AJÁNLAT

Ha az első és második találkozás alkalmával kiderül, hogy Veled szeretnénk dolgozni, írásbeli ajánlatot küldünk.

VI. lépés: ÉRTESÍTÉS EREDMÉNYTELEN PÁLYÁZATRÓL

Ha az első találkozás után, vagy mindkét találkozó után úgy döntünk, hogy más pályázóval szeretnénk dolgozni, írásban értesítünk erről.

VII. lépés: MUNKASZERZŐDÉS

Ha elfogadod írásbeli ajánlatunk, elkészítjük munkaszerződésedet, s időpontot egyeztetünk veled, hogy aláírhasd még a belépésed előtt.